Masum Tekin Sözleri Şiiri - Masum Tekin

Masum Tekin
16

ŞİİR


6

TAKİPÇİ

Masum Tekin Sözleri

-Ya özgürlüğümüz için kellemizi ortaya koyacağız, ya da kendi benliklerimizi ve yaşantımızı hiç’e sayacağız ve kendimizi kölelik sistemi içerisinde yok edeceğiz!

-Hayatımız boyunca hergün ve her saat değişen ve değişmeyen mahkûmluğumuzu, değişen ve değişmeyen özgürlüklere uydurmaya çalışıyoruz.
Aslın da yaşama tutunma çabası süreci içerisindeyiz. Bu süreçte özgürlüğümüze yenik düşersek mahkûm, mahkûmluğumuza baş kaldırmazsak köleyizdir. Bu süreci ertelersek hiçbir şey, bu süreç içerisinde çabalamaktan vazgeçersek ölüyüzdür.

-Sırtıma bir sen daha saplanıyor. Yırtıyor bağrımı en ücra bölgelerde. İçimde ki yangın selini yelliyor, oturmuş içimdeki çardakta,  yüreğimin kor ateşlerde küllenmesini izliyor, infial olmuş bu kalbi yalnızlığa mahkûm ediyor. Ve yine delip geçiyor bağrımdan, çıkmıyor içimden bir sen daha..

-Belki bir Sezai Karakoç olup dizemem seni  mısralara ya da bir Ahmet Arif gibi dökemem seni mektubuma ama koyarım seni yüreğimde ki en sıcak bölgeye. Sevgimden bir yuva yapar, hayatımın son damlasına kadar sarılırım sana.

-İçimdeki Bütün Bu Şehirleri Sana Vaadetmişken Neden Başka Bir Ülkenin Vatandaşı Olmak İstedin?

-Seni her düşleyişim de gülüşün gelir aklıma, o an içime daha önce hiç rastlamadığım bir  mutluluk kazınır.

-Seni beynimin en ücra köşesinde misafir ederken, gözlerim hüzün dolu mutluluğa yenik düşerdi.

-Belki seninle bir şiirde rastlaşırız papatya hanım! Ben redif olurum sen kafiye. Dört dörtlük bir hayata açarız gözlerimizi, pervasızca dalı veririz kelimelere,
sonra saklanırız bir yerlerde, anonimleşiriz kimsesizlikte.

Masum Tekin
Kayıt Tarihi : 9.9.2021 12:38:00
Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Şiiri Değerlendir
Yorumunuz 5 dakika içinde sitede görüntülenecektir.

Bu şiire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!

Masum Tekin