(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
ellerini bir tutsam ölsem
böyle uzak uzak seslenmese
ben bir şehre geldiğim vakit
o başka bir şehre gitmese
otelleri bomboş bulmasam
1950 yılında Kağızman'ın Yalnızağaç köyünde doğdu. İlkokulu köyünde ortaokul ve liseyi Kars’ta tamamladı. Aşıklık geleneğini, şiiri ve bağlama çalmayı küçük yaşlardan itibaren öğrenmeye başladı. Kars Radyosu bünyesindeki programlara katılarak adını duyurdu. Önceleri usta malı, daha sonra ise kendi türkülerini okudu. Şiirlerinde çeşitli konuları işleyen Mahmut Işık yörede ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde değişik yarışma ve şenliklere katıldı.
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!