Kimseler bilmez nelere isyan ettiği mi?

Gürhan Olcaytürkan
183

ŞİİR


8

TAKİPÇİ

Kimseler bilmez nelere isyan ettiği mi?

Kimseler bilmez nelere isyan ettiği mi? Herkes de bir maske,gerçek yüzlerini unutmuş, unutturulmuş insanlar ordusu olmuşuz. At gözlüğü gözlerde tek nala uygun adım gidişler,bildiğimizi sanım bilmediğimiz yöne.Sonrası pişmanlıklar haykırışlar.

Dur hele neye haykırış bu diyen yok.Herkes haklı herkes doğru.Peki yanlış nerde?

Yaşadıklarımdan pişman değilim derken bile ne kadar pişmanlığa ömrümüzü katık etmişiz siz düşünün.

Dostun dosta güveni bile günümüzde ne yazık ki acabalara gebe.Kimse ben doğruyum demesin. Doğruya yolculuğumuzda kaç eğriyi uç uca ekliyoruz kim bilir?

Kimseler bilmez nelere isyan ettiğimi derken asıl isyan asıl kızgınlık kendime belki de.

Birgün geç aynanın karşısına kendinle yüzleş.Artılar eksiler ver yaşadıklarına.Sonuç sanırım eksi ve eksiklik olacaktır.

En büyük aşkları yaşadığımızı sanar en çok yıkılan oluruz. Kabahat tabi ki sevgilide. Anlamamıştır bizi. Acaba biz anlata bildik mi bizi.Yoksa o olmak için çaba harcayıp ayrı bir maskeye mi büründük?

Sorular sorular gerçek olan ise yalnızlığa mahkum ettiğimiz kendimiz

Gürhan Olcaytürkan
Kayıt Tarihi : 12.3.2016 14:59:00
Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Şiiri Değerlendir
Yorumunuz 5 dakika içinde sitede görüntülenecektir.

Bu şiire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!

Gürhan Olcaytürkan