Bir Öğrenci Olarak; Öğreniverdiğim Bir Bilgi ile Umutlu Olabilirim! .
= Kayıt No: 003 =
Bir Öğrenci Olarak; Kitap Okumayla Geçireceğim Günleri Arıyorumdur! .
Yolda; Yoldaş, Canda; Candaş, Halde; Haldaş YİNE KİTAP, YİNE KİTAP! .
Bir Öğrenci Olarak; Öğreniverdiğim Bir Bilgi ile Umutlu Olabilirim! .
= Kayıt No: 004 =
Bir Öğrenci Olarak; Kitap Okumayla Geçireceğim Günleri Arıyorumdur! .
"BEREKETLİ TOPRAKLAR ÜZERİNDE" Adlı Romandan:
DSP; Hak ile Halkı Anlayanların Gölgesinde Azimle Büyüyecek! . Gölgelerde; EMEĞİN IŞIĞI VAR ve KARANLIK DEĞİLİDİR DSP İNANCI! . İNAN EY DOST! .
Ferhat TUNÇ; Son Albümünü KÜRTÇE AĞIRLIKLI YAPTI! . KENDİ İKLİMİNDE YAŞAYAN FERHAT TUNÇ, ARİF SAĞ ile BİRLİKTE: ADAM GİBİ PAYLAŞSIN İNŞALLAH!
Yılmaz ERDOĞAN Gibi Kelimelerinizi Cebinizden Çıkarmayın, Yüreğinizden Sökün Çıkarın ANAOLUNUN BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN AŞK ile! DSP ile; Okuyan Aşk! .
MESELEMİZ; PRANGA ESKİTMEK DEĞİL, PRANGAYI İNSANCILLAŞTIRABİLMEKTİR! ESKİTMELERLE; RUH ve BEDEN YIPRANIR! . UMUT NAKLİ ENERJİ AKTARIMINA AŞK!
Ahmet ARİF'in "DİYARBAKIR KALESİNDEN NOTLAR"ı VAR İSE; BİZİM DE, GARİPLERİN DE YİYE YİYE TÜKETEMEDİĞİ ve PAYLAŞIMLA ÇOĞALAN UMUTLARI VARDIR!
"ALEVİ" SÖZCÜĞÜ, SÖZCÜK MANASI ile "ALEVE TAPANLAR" OLARAK ANLAMAK DAHA UYGUNDUR! SİZ HZ. ALİ EFENDİMİZİN YOLUNU KANA BULAYANLARSINIZ BDP! .
ALEVİLER; İLMİN KAPISINA TAPARLAR! . KAPI GEÇ ŞEHRE İN ŞEHRE! . KAPIYA TAPARSAN; KAPIDA KALIKRSIN ANLA ANLA! . DÜNYAYI CEM EVİ GİBİ GÖREMEZSİN!
Yazabiliyor ve Paylaşabiliyorum; ÇOK ÇOK ŞÜKÜRLER! .
1982 Yılında Yaptığımız Evde Oturuyorum! . Adresimi Değiştirmedim! . Evlenmek İdi Asıl Niyetim! . Gönle Giremedim; Gönlüm İle KADERİMDEYİMDİR! .




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!