Kimine göre bir çift bakışla
kimine göre bir çift gülüşle
vurur avını kalbinden
doğrusunu söylemek gerekirse
ilgi duymazdım onlara
Şimdi gencim
zamanı yora geldim bugüne
arzular dinçleşir
delikanlı gibi
Ayakkabılarımı çıkarsam
soğuk bile vız gelir
kış ortasında
Şimdi gencim
zamanı yora geldim bugüne
gizli güçlerini çözmek
bir sır oldu bende
Kayıt Tarihi : 31.1.2007 10:25:00





© Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.

Dosteyevski delikanlısındaki o gençlik bakışını anımsattı bu şiir bana..Tebrikler
saygılarımla:
rr.akdora
Doğru tesbitler ve gönülden gelen duygularla yazılmış MUHTEŞEM bir şiirdi.
Sevgili kardeşim: Tekin Bayram
Severek, gönülden isteyerek bir şiire yorum yazma mutluluğuna eriştirdiğiniz için tebrik ve teşekkürlerimi iletirim.
Duygu yoğunluğunun, anafikirli bütünleşmiş olarak şiirin bütünlüğüne hakimiyeti sanat ve edebi yönden değer taşıyan eserler için vazgeçilmez bir husustur. Şiirini öncelikle bunun için tebrik ediyorum. Ne aşırı duygu yüklenimi ile çökmüş bir bölüm ne de duygusuz kaldığı için ayağı yere basmayan havada uçuşan bir mısra görmedim.
Duygu yükünün şiir boyunca kuvvetten düşmeyerek şiirin devamı süresince, kendini her Bölümde etkili ve kusursuz bir şekiklde hissettirmesi başlı başına yeterli bir beğeni, takdir ve tebrik sebebidir.
Üstelik bu şiir, sanat ve edebi yönden özel değer taşıyan çok güzel bir eserdir. Kimsenin şüphesi olmasın ki gereken ilgiyi görecektir.
Severek altına yorum yazdığım bu güzel şiiriniz için tebriklerimi lütfen kabul buyurunuz. Daima böyle güzel eserlerin altına imza atacağınıza olan inancımla sevgi ve saygılarımı sayfanıza bırakıyorum.
Güzel şiirinize Tam Puan Tekirdağ'dan geliyor.
Her şey sizin ve sevdiklerinizin gönlüne göre olsun.
Dr. İrfan Yılmaz. TEKİRDAĞ.
TÜM YORUMLAR (3)