Belirli bir güne ait istatistikleri incelemek için gün seçebilirsiniz
" NELER OLDUN, MAHMATLI?" ŞİİRİNİN İSTATİSTİKLERİ
(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
Sende; ben, kutba giden bir geminin sergüzeştini,
Sende; ben, kumarbaz macerasını keşiflerin,
Sende uzaklığı,
Sende; ben, imkansızlığı seviyorum.
Güneşli bir ormana dalar gibi dalmak gözlerine
Devamını Oku
Sende; ben, kumarbaz macerasını keşiflerin,
Sende uzaklığı,
Sende; ben, imkansızlığı seviyorum.
Güneşli bir ormana dalar gibi dalmak gözlerine




-
Sevim Yakıcı
Tüm YorumlarElbette O'nsuz hayat olmaz. Çünkü O tek yaratandır, O hayattır, hayatı verendir. Hayattan hayatı vereni çekip çıkarmak mümkün müdür? Bu ruhun bedenden ayrılması olur ki, hayat biz isek eğer, O şahdamarımızdan daha yakındır.
Resule ümmetlik, Hak'ka kulluğum,
İmanım, sevdamdır benim yolluğu ...