(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
Gecesi sisli olurmuş
Yarının güzelliğini
Örüyor gözyaşların senin...
Soğumuş bir gecenin
Türk şair. 1988’de Kayseri'de doğdu. Kendini daha çok İkinci Yeni'ye yakın bulmakta. Şiirleri: Kıyı, Akatalpa, Deliler Teknesi, Uçarı, Çerçi Sanat ve Kümbet dergilerinde yayımlandı. Engelliler adına yapılmış ''Engelsiz Mısralar'' isimli bir antoloji kitapta 2 şiiri ile yer aldı. Engellilerin sorunlarına dikkat çekmek adına şiir etkinliklerine katılıyor. Dünya karmaşasında yerini şiirle araştırmayı sürdürüyor. https://www.facebook.com/ikinciyenisiirlerantolojisi
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!