Belirli bir güne ait istatistikleri incelemek için gün seçebilirsiniz
"SAÇLARINI OKŞAYAN IŞIKLARIN ALTINDAN GEÇTİM" ŞİİRİNİN İSTATİSTİKLERİ
(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey.
Dünyanın en güzel sesinden
En güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey...
Fakat artık ümit yetmiyor bana.
Ben artık şarkı dinlemek değil,
Şarkı söylemek istiyorum.
Devamını Oku
Dünyanın en güzel sesinden
En güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey...
Fakat artık ümit yetmiyor bana.
Ben artık şarkı dinlemek değil,
Şarkı söylemek istiyorum.
Sancılı bir haziran öğleden sonrası ezanla beraber sustum dünyaya. Sonrasındaysa hep konuştum sustuğum anlaşılmasın diye.




-
Derya İl
Tüm YorumlarTÜRKİYE BİZİM...........YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR........
Ağlamakla, sızlanmakla geçmez bu zaman............
Dillerde gönüllerde, Türkü oldu bu VATAN...........
Dikkat et helal etmez hakkını..............
Toprağının altında VATAN İçin canını verip..............
Şehit olupta YATAN ...