Şu Cihanda cismi ile
Dertle coşar insanoğlu
Cesareti azmi ile
Zoru aşar insanoğlu
Dünya denen cenk yeridir
Malı mülkü el kiridir
'aynı kadınla iki kez
evlenerek hayatımı mahvettim'demiş
William Saroyan.
hayatlarımızı mahvedecek bir şeyler
her zaman vardır,
Devamını Oku
evlenerek hayatımı mahvettim'demiş
William Saroyan.
hayatlarımızı mahvedecek bir şeyler
her zaman vardır,
tebrikler 4+4 LUK BIR SIIR OKUDUM HERSEYIYLE OLCUSUNUN DISINDA
Sevgili Kardeşim, değerli antoloji.com şairi Sayın: ♥Tuncay AKDENİZ♥
SEKİZLİ HECENİN AKICILIĞINDA SU GİBİ AKIP GİDEN BİR ŞİİR OLMUŞ. Şairler Sultanı maharetini koşma nazım türünün on birlik hece sayısını sekize düşürerek iğne deliğinden okyanusu akıtma başarını göstermiş.
Okunması, analiz edilmesi ve ilham alınması gereken; duygu ve düşüncenin mısralara sel gibi aktığı, sanat ve edebi değeri yüksek muhteşem bir şiir olmuş.
Gönül inciniz bu şiirinizi antolojime ekliyorum.
Beğenerek ve saygı duyarak okuduğum bu şiirinize Tekirdağ'dan İkinci yorum ve tam puan geliyor.
Duygu, emek, sabır ve hünerle ortaya çıkardığınız nadide eserinizi tebrik ederken; başarınızın daim, kaleminiz her dem kudretli olması ve ilham perinizin başınızdan eksik olmaması dileklerimi sayfanıza bırakıyorum.
Sevgi ve saygılarımla. Yorum + Antoloji + Tam puan.
Her şeyin en güzeli sizi ve sevdiklerinizi bulsun efendim.
Dr. İrfan Yılmaz. - ^'^'^TEKİRDAĞ. -
Ne kadar doğru bugün okumuş olduğum şiirlerin en güzeli öğüt samimiyet sadakat insana gerekli her şey var içinde anlayana tabi ki sefayla okudum ustadım tam puan ve ant selam sevgi ve saygılarımla.
Bu şiir ile ilgili 3 tane yorum bulunmakta