(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
1
-
1
Dünya var olalı beri çirkin ve soğuk,
Erken içeceğimiz bir ilaç gibi.
Tadı dudaklarımızda acımsı, buruk.
Bu saatte gözyaşları, yeminler,
Boş bir tesellidir inandığımız.
24 Aralık 2001 yılı Erzurum'da dünyaya geldi.Erzurumda birkaç yıl yaşadıktan sonra İstanbula taşındı.İlk öğrenimine Zeytinburnu'nda başladı.Daha sonra Mehmet Akif Ersoy Lisesinde öğrenim gördü.Şimdi üniversite tahsili devam ediyor.Okudugu bölüm dışında şiire düşkün.Şiir okumayı ve yazmayı sever.
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!