(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
İstatistik verisi yok
Aşkında yitip yok oldun,
Karıştıracaksın günü ,ayları .
Sevgi yollarında ne kaide, kanun
Kendin aşmalısın bu dolayları .
1995 yılında Aydın'da doğdu. İlkokulu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda, liseyi Anadolu Teknik Lisesi’nde, üniversiteyi Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde okudu. Bilgisayar programcılığı bölümünden mezun oldu. İş hayatına Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde devam etmektedir. Şiir yazmaya ise 17 yaşında başladı. O zamandan bu zamana yazdığı tüm şiirlerini derleyip "Gökkuşağının Koyu Tonu" adlı ilk şiir kitabını ortaya çıkardı. Ve şiir yazmaya devam etmektedir.
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!