(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
Masaya anahtarlarını koydu
Bakır kâseye çiçekleri koydu
Sütünü yumurtasını koydu
Pencereden gelen ışığı koydu
Bisiklet sesini çıkrık sesini
1982 ŞIRNAK doğumlu. İlköğretim 3. sınıfa kadar Cizre'de okudu. Ailesi 1994 yılında İstanbul'a yerleşti. İlköğretim ve orta-öğretimini İstanbul'da tamamladı. Gaziantep Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Evli bir çocuk babasıdır.




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!