(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
İstatistik verisi yok
-Bir an- bakislarin mavi denizle gok arasinda
Bir uyumsundur sen -yazlar gezinir kis gunlerinin icinde-
Sabahlari bir seyler noksandir, aksamlari
Noksanlardan olusan bir uzuncluk sende.
Adıyamanın Kahta ilçesinde doğdu.İlkokulu ve Ortaokulu Gazi okulunda okudu. Liseyi Kahta Borsa İstanbul Anadolu Lisesinde okudu, 2 yıl Dil bölümü okudu. Şuanda Karamanoğlu Mehmet Bey üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı 1.sınıf okumakta.
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!