(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
1
Maviye çalar gözlerin,
Yangın mavisine.
Rüzgarda asi,
Körsem,
Senden gayrısına yoksam,
Hüseyin Elçi, 1966 Tunceli-Mazgirt doğumlu. 1986 yılında Erzincan Eğitim Yüksekokulu'ndan mezun oldu. 6 yıl Adıyaman'ın değişik köylerinde, Diyarbakır'da ve Gaziantep’te öğretmenlik yaptı. Mesleğini 2002 yılından bu yana Yalova’da sürdürüyor.




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!