Hep Yanımda Kal Şiiri - Asaf Eren Türkoğlu

Asaf Eren Türkoğlu
195

ŞİİR


7

TAKİPÇİ

Hep Yanımda Kal

Beni en çok korkutan şeydir, sevdiklerimin bir gün gitmesi. Yokluklarının içimde nasıl bir boşluk yaratacağını düşünmek bile ağır gelir. Bu yüzden, senden tek bir şey istiyorum: Hep yanımda kal.

Ne olursa olsun, birlikte yürüyelim bu yolu. Zor günler de gelecek, biliyorum. Belki birbirimize kızacak, kırılacağız. Ama gitme. Çünkü varlığın, hayatıma anlam katan en değerli şey.

Hep yanımda kal, çünkü seninle daha cesurum. Korkularımı bastırabiliyorum, hayallerime daha sıkı sarılıyorum. Seninle olmak, kendimi tamamlanmış hissetmek gibi. Ve sen gidersen, o bütünlük bozulacak.

Bazen susarım, bazen uzaklaşırım. Ama bu, seni istemediğimden değil. Sadece, bazen kendi içimde kayboluyorum. O anlarda bile beni bırakma. Çünkü sana en çok ihtiyacım olan zamanlar, en sessiz olduğum anlardır.

Hep yanımda kal. Çünkü hayat, kaybolup gidenlerle dolu bir yolculuk. Ama bazı insanlar vardır ki, onların varlığı her şeyi değiştirir. Sen de benim için öylesin. Bu yüzden, ne olur, beni bu yolculukta yalnız bırakma.

Asaf Eren Türkoğlu
Kayıt Tarihi : 15.12.2024 22:03:00
Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Şiiri Değerlendir
Yorumunuz 5 dakika içinde sitede görüntülenecektir.

Bu şiire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!