Günübirlik Referandum Başladı Yeryüzünde ...

Önder Karaçay
2611

ŞİİR


81

TAKİPÇİ

Günübirlik Referandum Başladı Yeryüzünde Yine Bir İlk Yaşanıyor

Referandum kararı olmadan Anayasa değişikliği yapmak mümkün değildir. Madem Anayasaya aykırı hareket ediliyor o zaman Türk ulusu referandumu kendisi yaparak bir irade ortaya koyuyor.
Anayasa tanımayan ve hukuk dışı butlan olmuş bir görev tek yetkinin yurdumuza ve ulusun geleceğini yok etmeye yönelik niyetine karşı ilmi doğa töz tufan frekans güç on yıldır Türk ulusu ile yapılan gönül kongreleri bugünden itibaren günübirlik referandumu dijital yolları kullanarak yapmaya başladı. Türk ulusu ortak us yönetimi kendi devralmak, kamulaştırma yaparak soyguna son vermek kararı aldı. Türk ulusu Atatürk ve Cumhuriyet devrimleri diyor.
Türk ulusundan üstün hiçbir güç yoktur. Birlik beraberlik ve dayanışma içinde biz bütünlük anlayışı bu süreci sulh ile bitirecek.

♾️▪️Önder Karaçay▪️♾️

*Evrensel insanlar hakları yasası ve Anayasal bir yurttaşlık hakkı olarak Mobbing Bank Türk Fırtınası kitabı Nutuk devamı olarak doğa töz tufan frekans güç kullanıyor.

Önder Karaçay
Kayıt Tarihi : 7.7.2025 12:35:00
Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Şiiri Değerlendir
Hikayesi:


▪️♾️▪️▪️TÜRK ▪️♾️♾️▪️

Yorumunuz 5 dakika içinde sitede görüntülenecektir.

Bu şiire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!