(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
2
söhbet baharından söz baharından
deyirem vetenin birce qış günü
yaxşıdır qürbetin yüz baharından.
Ben bir ortaokul öğrencisiyim (5. sınıf) ve Burası Senin Cennetin adlı şiiri yazdım ( ödev olarak ) öğretmenim Cavide Sivrikaya ( o da bir şair) bu şiiri çok beğendi ve bende bu hesabı açmaya karar verdim.Umarım beğenirsiniz. TEŞEKKÜRLER
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!