Ermeni Katilleri Ermeniler'den Özür Dile ...

Ahmet Emer
437

ŞİİR


6

TAKİPÇİ

Ermeni Katilleri Ermeniler'den Özür Dileyeceklermiş!

ERMENİ KATİLLERİ ERMENİLER’DEN ÖZÜR DİLEYECEKLERMİŞ!

Türkiye' deki üç beş Ermeni tüm Türkler adına Ermeniler' den özür diliyormuş! Utanmazlar önce geçmişimize ve şimdi de bu günümüze bir baksınlar. Anadolu Halkı esas geçmişte ve şimdi özür dilenmesi gerekenler. Osmanlı zamanında 2, sınıf tebaa sayıldılar, şimdi din adına Allah' la kandırılarak koyun sürüleri yerine konuluyorlar.
Nerelere hangi yatırımların, yardımların yapıldığına bir bakın? ! . Esas Anadolu' ya çakılan bir çivi var mı? Halkını sömüren, ezen, uyutan, köleleştirenler; Şeyler, şıhlar, ağalar, beyler, ne kadar sahte yüzlü varsa hepsinin, erki eline geçirdiği zaman kabuğundan çıkmış, kabuğunu beğenmeyen tosbağa gibi davrandığını görmüyor musunuz? Yoksulluk, sahipsizlik, çaresizlik vurmuş beline gariplerin, doğrulabildikleri yok. Onların bellerini bir doğrultan çıkacak elbet. Gözlerini açacaklar. Bakalım o zaman kimler kimlerden özür dileyecekler?
Bırakın Ermeni'yi falan., Anadolu halkının tutsaklıktan kurtulması gerekecek önce. Türkler' in kendi özgürlükleri var mıdır ki? ABD, AB ülkelerinin izni olmadan yapabildiğimiz bir şey var mı? Göbekten bağlanmışız, çözebilene aşkolsun! Neyimiz varsa onların emrinde. Toprağımız, suyumuz, yer altı yer üstü tüm varlık kaynaklarımız; tüm halkımızın geleceğine onlar karar veriyorlar.
Soluduğumuz hava kaldı elimizde yalnızca. Yakında oda bir şekilde elden gider!
Neyimiz varsa hele bir de Araplar' a kiralayalım / satalım, bakın o zaman neler gelecek başımıza? Araplar kendilerine sahip mi ki bizim mallarımıza sahip olacaklar? ! İşte Irak örneği. Halkı perişan, sefil. Yurtları darmadağınık. Soyguncular alacağını alıp çekiliyorlar bakın. Sözüm ona ÖZGÜRLÜK GETİRDİLER! Kapkara, mendile sarılı!
Özgür ve bağımsız bir Arap ülkesi söyleyin.
İktidara gelen orada kalabilmek için her şeyi yapıyor! Bakalım günü kurtarmak için, satılacak sıra nerelere, nelere, kimlere gelecek? Ar, namus, şeref, onur ne olacak bakalım?
Beyler, bayanlar, kendinize gelin! Özür dilemeyi biliyorsanız Öz Yurdunuz halkından özür dileyin önce. Koyun sürüsü yerine konanlardan!
Koyanlardan da hesap sorun, sorabiliyorsanız? ! . Bırakın boş işleri. 'KENDİ BAŞINI DÜZEMEYEN GELİN BAŞINI DÜZMEYE KALKMASIN.' HANGİ YURT SORUNUNU ÇÖZDÜNÜZ DE ERMENİSTAN' INKİ KALDI? KÖRLER, GÖZÜNÜ AÇSIN, HİPERMETROPLUKLARINI GİDERSİNLER. SADAKA ALAN, DİLENCİ OLDUK YALAN MI? BİR TEK AYAKKABIYA, BİR TENCERE KAPAĞINA, BİR TORBA KÖMÜRE, 25 YTL' LİK ALIŞ VERİŞ ÇEKİNE SATILDIK, KÖRLER, GÖRMÜYOR MUSUNUZ? Allah'ı, dini, ibadeti yeniden öğreniyoruz bilmeyenlerden. Yoksula islamiyet dini kaldı mı? Müslümanlık zengin dini olmadı mı? Şöyle bir bakın çevrenize. Araplar' dan bile geriyiz! Avrupalı Türk' ü görünce Arap sanıyor. Türklüğü unuttuk, unutturulduk, unutturdular. Sizin gibiler çene suyu çorba, boş işlerle uğraşa dursunlar!
Atatürk' ü unuttuk. Yurdu, Ulusu unuttuk. Unutturdunuz.

Ahmet Emer
Kayıt Tarihi : 20.12.2008 02:08:00
Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Şiiri Değerlendir
Hikayesi:


Şiir yerine düz yazı yazdım, bağışlayın. Saygılarımla.

Yorumunuz 5 dakika içinde sitede görüntülenecektir.
  • Derya Öztürk
    Derya Öztürk

    ben sizin bu düşüncelerinizi canı gönülden destekliyorum o ermeniler kim oluyormuş ki benim adıma konuşabiliyor ermenilerden özür dilemem onlar benden özür dilesin soykırım iddası yokken belgeler bunu ispatlıyorken 'Türkler ermenileri katletti' diyerek medyayı arkasına almak istedi geçmişini bilmeyenin geleceği de olmaz zavallı tarih bilinci olmayan insanlar böyle uyduruk şeylere inanabiliyorlar ve özür dileyebiliyorlar biz Türkler yıllar boyunca amerikan emperyalizmine karşı koyduk şimdi ise içten içe feth ediliyoruz silahımız olmasa bile gövdemizi siper eder yine bu vatanı koruruz bunu bilen dış güçler topraklarımızı satın alarak etnik grupları fişlemekteler ama ne yaparsa yapsınlar biz ATAMIZI unutmadık onun yolundan ilerlemeye devam edeceğiz.... derya

    Cevap Yaz
  • Hatice Katran
    Hatice Katran

    YÜREGİNİZE SAGLIK TEBRİKLER

    Cevap Yaz
  • Özcan Akkuş
    Özcan Akkuş

    Düyarlı yüreğinizi saygıyla kutluyorum...

    Cevap Yaz
  • Faruk İlerialkan
    Faruk İlerialkan

    Ahmet bey elinize sağlık düz yazıda olsa güzel. Ancak unutmadım, yakında unutmadığıma dair bir şiirimi yayınlayacağım. Hoşçakalın. Saygılar.

    Cevap Yaz
  • Ahmet Cevdet Bekkaya
    Ahmet Cevdet Bekkaya

    Gündeme bu konular nasıl ve niye gelir, nasıl bir anlayıştır bu! Şimdiye kadar öğrenip bildiklerimizle yapılanlar nerede kaldı, nasıl bir anlayıştır? Özür dilemek bir erdemliliktir ama karşındakinin yaptığını görmemekte enayiliktir.Zamanla tarihle,gerçekler mi değişiyor. Duyarlılığınızı saygılarımla kutlarım.

    Cevap Yaz

TÜM YORUMLAR (14)

Ahmet Emer