(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
İstatistik verisi yok
ne ayıldım
ne ayılabilirim
ne ayılmak isterim
başım ağır
dizlerim parçalanmış
1960 yılında Ardahan'da doğdum. İlk öğretimi Halilefendi Mahallesindeki Halitpaşa İlkokulunda tamamladım. Liseyi Ardahan Lisesinde 1977'de bitirdim. 100. Yıl Üniversitesi Eğitim Yüksek Okulu'ndan 1985'te mezun oldum. 1986'da Bayburt'un Alınyurt köyünde öğretmenlik görevime başladım. Ardahan, Sakarya Mersinde öğretmenlik ve idarecilik yaptım. Halen Mersin'de öğretmenlik görevimi sürdürüyorum. Evli ve iki çocuk babasıyım.
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!