(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
En sevdiği hatıraları bile
Bari sen her gece yorgun sesiyle
Saat on ikiyi vurduğu zaman
Beni unutma
Çünkü ben her gece o saatlerde
İzmir'in Seferihisar ilçesinde doğmuş, ilk ve orta öğrenimlerimi Seferihisar'da almıştır. Üniversite öğrenimini Pamukkale Üniversitesinde görmüştür. Yüksek lisansını Süleyman Demirel Üniversitesinde yapmıştır. Sınıf öğretmeni olan Emrah demir alanında makaleler ve kaynak kitaplar yayımladığı gibi masal ve hikaye kitapları yayımlanmıştır.
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!