(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
Dünya var olalı beri çirkin ve soğuk,
Erken içeceğimiz bir ilaç gibi.
Tadı dudaklarımızda acımsı, buruk.
Bu saatte gözyaşları, yeminler,
Boş bir tesellidir inandığımız.
Adım Emin Yıldız. 1996 yılında Tokatın Zile ilçesinde doğdum..Aslen Şırnaklıyım.... 1. sınıfı tokatta okudum. 10 yıldır memleketim Şırnaktayım.. öğrencilik hayatıma devam ediyorum... Şiir yazmayı çok severim.. Ama arkadaşlarım beni daha cok yazdığım komik dörtlüklerle yani manilerle biliyorlar... Bende elimden geldiğince yazıyorum... Koyu GALATASARAY taraftarıyım..
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!