Dinin, Siyasetin ve Paranın Örgütlü Gücü ...

Önder Karaçay
2859

ŞİİR


84

TAKİPÇİ

Dinin, Siyasetin ve Paranın Örgütlü Gücü Yıkım Üretir

Dinciliğin, misyoner Siyaset ve soyguncu maddi örgütlü güçlerin tarihi ve çıkarılması gereken dersleri almanın tam zamanıdır.

Yüz yıl sonra dost görünümlü düşman ile karşı karşıya ülkemiz. Öyle bir dost görünümlü düşmanlık ki iç destekli!

Türklerin nasıl müslüman olduğu ve Maturudi kültürü korku üreten anlayışa karşı nasıl sevgi kültürü içinde bir din anlayışı geliştirdiği tarihi ve bilinen bir gerçektir.

Türk ulusunun yüzde doksan dokuzu müslümandır dediler yıllarca. Soruyoruz duyunc ölçer robot teknolojileri ile mi ölçünüz? Yeryüzünde müslüman olmanın karşılığı emperyalizmin doğal kaynak ve kanlı projelerine hizmet etmek dışında bir karşılığı var mı? Yok. Bu çöktü. Bir zamanlar devleti yönetenler kimliğe insanların dinini yazarak yönetimde bulunan dini siyasete alet edenlerin emperyalizmin baskısı ile bunları yapmaya kalktılar.

Hz Muhammed'in haberi olmadığı mezhep ve tarikatlar kendisinden yüz elli yıl sonra ortaya çıktığını da biliyoruz. O zaman bugün ki din peygamberin devrim yapan din anlayışı olmadığı arap daha doğrusu orta doğu kültürü din veya dinler olarak misyoner anlayış ile bayrağa, ırkçı milliyetçiliğe, mezhebe bürünerek bugünlere kanlı soyguncu darbeci ve bölücü siyaset geçmişi ile geldi.

Daha bir kaç yıl önce müslüman olmadan Türk olamazsın diyen densizlik ile muhatap oldu insanımız.

Orta doğu da üretilmiş din ve mezhep sıkıntısı çekmeyen burada dünyaya yayılan emperyalizm çaresizlik içinde dinler arası diyalog ile Türk ulusunun dini müslüman değilse roma zulmü zamanından kalmış hristiyanlık mezhebini yahudi üretimi bir mezhep olarak haçlı seferi proje zihniyeti kapsamında 2071 siyasi hedef ile gerçekleştirme peşine düştüler. Kendilerinin cemaat terör örgütü olarak ilan ettiği fetö terör örgütü de dinler arası diyalog diyordu. Papaz ayini ile yine aynı yerde Amerikalı tüccar mesih tarafından verilen görev gereği sahneye konuldu.

Fetö terör örgütünü yöneteni Amerika mezara koydu üzerine de haç dikti! Haberiniz var mı? Müslüman görünümlü cemaatin aslında bir ermeni terör örgütü olduğunu hepiniz biliyorsunuz.

Hun Türk tufanı zamanında Türk ulusu Anadolu'da yaşayan uygarlıklar kurmuş bir ulus olduğunu Sümer uygarlığınının Mezopotamya da Türk uygarlığı olduğunu unutmamak gerekir.

Urfa'da Göbeklitepe ve Karahantepe on iki bin yıldır Türk bu toprakların sahibi diyor. Daha ilerisini daha ileriki tarih Türk olarak konuşarak diyecek.

Misyoner siyaset ise İngiliz derin tarihçilerinin söylemleri doğrultusunda 1071 Malazgirt muharabesi ile 26 Ağustos tarihinde Türk vatanını Diyojeni yenerek geri aldığını yalan tarih ve siyaset ilk kez geri aldığını satmaya kalktılar. Türkler vatanını düşmandan geri aldı.

Alp dağlarına sorun Türk kimdir? Atilla kimdir? Öğretir size.

Tarih bilinci olmayan cemaat cehaletini kandırmak kolay. Bu cemaat ve tarikatlar kullandıkları dinin tarihini ve ahlakını da bilmiyorlar. Çünkü tümü emperyalizm tarafından yönetiliyor.

Eğer felsefe dinin zulmüne bir çözüm ise bunu bir yahudi papaz olarak yetişen sonra aforoz edilen Spinoza okusunlar orta doğu çıkışlı dinlerin nasıl yalanlar ile küresel soyguncu tefecilerin oyuncağı kurumsal örgütlü yapı olduğunu görürler.

Yeni küresel din yapay zeka yapay robot teknolojileri ve dijital varlıklar olup bunu bilim ve teknolojinin esareti olarak görmek yerine gelişme olarak görenler yine bu dinci mezhepçi cemaat anlayışlardır.

Mustafa Kemal Atatürk'ün bilim anlayışı ile batının soyguncu kültürünün bilim anlayışı aynı amaca hizmet etmediği için uyuşmuyor.

Yüz yıl önce Mustafa Kemal Atatürk anlayışına yenilenlerin Atatürk ile aldatmayı ihmal etmeyen tutumlarının bilinçaltı okunduğunda çaresiz kaldıklarını tarih söylüyor.

Mustafa Kemal Atatürk'e karşı düşmanlık etmekte Atatürk maskesi ile aldatnakta emperyalizme hizmet etmek için iki kollu bir milyoner saldırıdır.

Dinin örgütlü gücü olamaz.

Paranın örgütlü (holding şirk) gücü olamaz.

Siyasetin toplum temsilinin örgütlü gücü olamaz.

Söz konusu vatan Anadolu ve Türk ulusu ise dinin, siyasetin ve paranın örgütlü güçleri zulüm üretir, yıkım üretir, düşman üretir, savaş ve kan üretir.

Hiçbir maddi güç aynı şisede durduğu gibi durmayan ve sarhoş eden içkiler gibidir. Güce kavuşan yanlış yola sapar. Hashaşiler gibi.

Ulus devleti parçalamak için ırkçı ve mezhepçi bölücülük siyasetine barış dediler.

Daha fazla söze gerek var mı?

▪️Önder Karaçay ▪️

Önder Karaçay
Kayıt Tarihi : 3.12.2025 15:47:00
Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Şiiri Değerlendir
Hikayesi:


🔹♾️ TÜRK ♾️🔹

Yorumunuz 5 dakika içinde sitede görüntülenecektir.

Bu şiire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!