Belirli bir güne ait istatistikleri incelemek için gün seçebilirsiniz
"KADIN" ŞİİRİNİN İSTATİSTİKLERİ
(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
İstatistik verisi yok
ben hiç böylesini görmemiştim
vurdun kanıma girdin itirazım var
sımsıcak bir merhaba diyecektim
başımı usulca dizine koyacaktım
dört gün dört gece susacaktım
yağmur sönecekti yanacaktı
Devamını Oku
vurdun kanıma girdin itirazım var
sımsıcak bir merhaba diyecektim
başımı usulca dizine koyacaktım
dört gün dört gece susacaktım
yağmur sönecekti yanacaktı
Yazacaklarım belki de şatafatlı kelimelerden kurulu olmayacak ama...
Düşündüklerimin hakkını verecek kadar iyi olacak ((:
Süpersin...
..düşüncelerin simetrisi..
bağlar beni hep hayata..
her kabus nöbetinin panzehiri misali..
bin ümitle..
yeniden sarılırım
henüz aydınlanmamış yarınlarıma..
belki beklentiler..
özlenen coşkuların en gizemli,
en romantik,
belki birazda melankolik..
...
senin gibi, siirlerin muhtac oldugu o guzel kelime hazinesine sahip olmak icin neler vermezdim.ama ne mutluki bize senin sayende bizde tadina varabiliyoruz o doyumsuz hazzin.sagol,iyiki varsin.