Bu nasıl olur,
Karanın karası zift her yan..
Karanın içinde beyaz olmak
Düş yorgun,
Yorgunluğun içinde ki;
Şahlanışta uyanmak
Bu nasıl olur,
Karanın karası zift her yan..
Karanın içinde beyaz olmak
Düş yorgun,
Yorgunluğun içinde ki;
Şahlanışta uyanmak
© Copyright Antoloji.Com 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Antoloji.Com'a aittir. Sitemizde yer alan şiirlerin telif hakları şairlerin kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Şu anda buradasınız:Devrimci olmak ... Şiiri ...
5 Mart 2026 Perşembe - 00:47:30

Bedeni sevdada,çağdaşlıkta devrim denizi olmuş bir şaire,konu şahane namın dişi Atatürk şaire olsun,alkış ,bay yorumcu))
sevgili dost,
Yüreğine salık,
Şiirlerinizi okuma fırsatını buldum oldukça etkileyici.
Kutluyorum.
Sevgi ve saygılarmla....
'Aydınlanma' dediğimiz o büyük var oluşa ne değin gereksindiğimizi,onun parçaları tek tek eksildikçe daha iyi anlıyoruz.
Şimdi Atatürk'ü zorluyorlar;O'nu alt etmek için türlü cephelerden saldırıyorlar.Olanları yaşayarak görüyoruz.
Galiba en umutsuz anların çoğaldığı bir süreçten geçmekteyiz.
Atatürk gibi bir kurtarıcı bir daha gelir mi? Yanıtı kolay verilecek bir soru:
-Hiç sanmıyorum!
O halde nasıl Atatürk olacaksak/olunacaksa olmalıyız...
Bu başat ödev asla ıskalanmamalı.
Ulusumuz yaşamsal bir tehlikeyle karşı karşıya çünkü.
Kutluyorum Efendim.
Erdemle.
Bu şiir ile ilgili 3 tane yorum bulunmakta