Demedikmi Şiiri - Süreyya Aydın

Süreyya Aydın
110

ŞİİR


3

TAKİPÇİ

Demedikmi

###############
📗Demedikmi 📗
###############

Sana ;; Hayat bir imtihandır ,, türlü türlü şeyler derler kulağına ; her denilene inanma ,,, demedikmi ??????

Sana ; cenabı hak kin bahsettiği Aklına inanasin ,, AMA öğle yapmaz nefsine inanırsan ; kötü huylar edinirsin ,bizlerden o vakit istemeden de olsa uzaklaşirsin ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,demedikmi
??????

Sana; Yanımızda oldugunu sezmeye başladığımızda ;; Duru Denizin biziz bunu bilesin ,,,,,,,, demedikmi ?????

Sana;;; Deryada bir Baliksin ,,,, tüm Deryalarin buluştuğu yer olan Okyanus biziz bilesin ,,,, demedikmi ??????

Sana ; Enginlerde yüzmeni,, kanatsız olduğun halde ,, göklerde uçmani sağlayan biziz unutma sakın demedikmi ?????

Sana ; Yanımızda olduğunu anladığımız An ;; Kol'un,,,ve Olmayan Kanad,ın Biziz ,,,,,,,, ,demedikmi ??????

Sana ; Kuşlar gibi her şeye aldanıp ta ,, tuzağa düşme sakın ola ,,demedikmi ???????

Sana ; Gözün ile gördüğün her daim yanıltır seni .. Aklın ile haraket et ve Kalp Gözünü açik tutmayi yavaş yavas öğren de tuzaklari sez biran önce ,,,,,, demedikmi ???????

Sana ; bu yokluk yurdunda; hayat çeşmesi var,, sakın hayat çeşmesini küstürme demedikmi ???????

Sana ;; Hayat çeşmesinin , suyu kesilir , kurursa şayet ,,bizim senin için yaptigimiz olmayan kanadını ve kolunu kırarlar ,hatta Enginlerde bile yüzmeni Engellerler ,,,,,,,,,,,,, Ölmezlik kaynağını o vakit hepten kaybedersin ,, demedikmi ??????

Sana ; Hayat Çesmesinin kaynağı olan suyu getiren ;; O çağlayan Küçük Akarsu biziz ,, demedikmi ??????

📗Baki selam ve muhabbetle📗 kertili Süreyya Aydın_28 MAYİS 2023__PAZAR ____00:40__

Süreyya Aydın
Kayıt Tarihi : 28.5.2023 00:51:00
Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Şiiri Değerlendir
Yorumunuz 5 dakika içinde sitede görüntülenecektir.

Bu şiire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!

Süreyya Aydın