Sanırım ak düşeli çok olmuştur saçlarının kumral rengine.Çok olmuştur gözlerin bana baktığı gibi bakmayalı kimselere.
Nasılda çabuk geçmiş gençliğimizin aydınlıkları.Bilmeden sırt sırta vermiş yanlızlıklara gebe büyüttüğümüz gençliğimiz ve onun yitirdiğimiz tılsımı.Şimdi senden ömrüme yadigar ne var ne yoksa payıma düşen yanlızlığımla harmanlayıp,hepsini derleyip toparlayıp gönlümün ortasına seni çakıp yaşıyorum sevgili.
Halbuki ne zor başlamıştı çok kolay biten sevdamız.Giderken gözlerini bıraktığın ömrüm tüm yalanların doğruları aştığı bir yerde şimdi.Senden çok uzaklarda seni içinden çıkartmadan yaşayan ömrüm özüne çok yabancı hallerde şimdi.Acının kan kardeşi yüreğim,içimi eriten göz yaşlarım,sonunda hiç bir şeye yoramadığım senli rüyalarım,bin pişmanlıklarımla ömrüm senin hiç tanımadığın bir suret şimdi.
Yaşadığımızı ademoğlu için anlamak zor.Anlatmaya çalışıyorum,yazıyorum.Herkes bilsin istiyorum.Anlayan,anlamayan herkes benim asırlık sevdamı dinlesin istiyorum.Bunun içindirki yıllardır susan dilimin yerine kalemi konuşturuyorum.Ama olmuyor.Eksik kalıyor sevgili yetemiyorum.Seni anlatacak,bizi anlatacak değerince söz bulamıyorum.
Zaten yaşadığımızın tarifini ben bile her gün değiştiriyorum.yanlızca tekrar tekrar emin oluyorumki biten günün zamanında.Sana benim kadar seven hayal,bana senin gibi yar bir daha sunulmayacak.
Sakın üzmesin seni bu harfle,bu kalem.Ömrüme emanet gölerinin anlattıklarıdır kalemin ucundakiler.Ömrüme emanet sevdamın tarihidir kağıttaki harfler.
Neler neler anlamsız kalıyor içimdeki duygunun yanında.Kimler kimler sığlaşıyor bunca kalabalıkta.Ve bize rağmen halen deli dönen dünyada,ne duygular bilmeden,hiç denemeden eksik kalıyor tükettiğimiz her günün ardında.
Yaşadığımızın büyüklüğünün yanında birde seninle yaşıyamadıklarım var ya...
Aslında küçük bir sitemdir bu yazım sonbaharın çizilmemiş resmi sevdamıza.
Kayıt Tarihi : 26.2.2009 19:25:00
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
© Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.
![Rabia Balaban](https://www.antoloji.com/i/siir/2009/02/26/cizilmemis-resimiz-biz.jpg)
Yaşadığımızın büyüklüğünün yanında birde seninle yaşıyamadıklarım var ya...
Ne güzel söylemişsin..Bu pişmalık değil mi en çok acıtan.
Biliyor musun bende hala emanet gözyaşların var..merak etme onlara iyi baktım. İçine yenilerini kattım.Ama şunu bil ki her emanetçi br gün geri alıyor göz yaşlarını benden. Kenarından da olsa tanığı olduğum bir öykünün izleri bendeki bu gözyaşları..Umarım en kısa zamanda geri alırsın onları benden ve umarım bu öykü mutlu sonla biter. Göz yaşları hiç olmamış gibi..
Çok uzaklardan sevgilerimle...
Çok güzel yazıyorsunuz şiirsel mektupları. Duygulu ve içten. Kutlarım ALKIŞLARLA gönülden. Tam puan gönül denizimden.
Sakın üzmesin seni bu harfle,bu kalem.Ömrüme emanet gölerinin anlattıklarıdır kalemin ucundakiler.Ömrüme emanet sevdamın tarihidir kağıttaki harfler.
Tebessüm kokulu bitimsiz saygılarımla...
_____________Âlimoğlu___________
Diline saglık
***
Çakımasına değer anıları unutmak ne çok zor olsa gerek...Bir zamanlar yaşayanı olarak, manasını yeterince anlayabilecek bir olgunluğa sahibim.Ama zaman gösterdi ki duygularıma neden olan sevgim ondada aynı oranda mıdır?Karşıma kocaman hayır çıktı desem...
Sevgili Rabia Hanım, çok beğendim biran mazime daldırsada hoştu : )
Can-ı gönülden tam puanımla
Sevgiyle/G ö k m e n
TÜM YORUMLAR (6)