Çığlığımın Hikayesi Şiiri - Fatih Ataşçi

Fatih Ataşçi
296

ŞİİR


16

TAKİPÇİ

Çığlığımın Hikayesi

Çakıl taşlarının altında bir yalnız beden bir kimsesiz çığlık, ölümün hazin tablolarını bedeninde hisseden bir mezarlık, hazin tablolar onun düşlerini gözyaşlarıyla süsler. O yediği tokatları da yanlış anlamamıştır. Yüzünde hüzün kırışıklıkları, yüreğinde acıların çığlıkları olan birini tanıyor musunuz? İşte o benim.
Yalnızlığın göbeğinde bir çığlıktım. Kah gülüyordum kah yalnızlığın kayışlarını yüreğimde hissediyordum. Sevgilerin anlamlarını yüreğimin yalnız kutucuklarına hapsediyordum. Bir elin uzatılma olasılığı içimde hiç bilinmemiş duyguların baş döndürücü sarhoşluğu içerisinde kalmama neden oluyordu. Kimdim, neydim, neciydim? Bu yalnızlığın sahillerinde hangi şarkının hangi bestesi olmak için yüzüyordum bilemiyordum. Sahillerimi arıyordum, sahillerimi arıyordum. Kendi alevini yitirmiş bir mum gibi kendi sahillerimde üşüyordum. Bildiğim tek şey varsa o da bir çukurun içine itilmiş eli kolu bağlanmış bir ölüydüm artık gönüllerin rıhtımında. Sahillerimi arıyordum.
Adına insaniyet dedikleri vahşiyane duyguların bir metre kare uzağındaydım. Sanki son kurşunla ölümüme imza atacak gibiydim. Sahillerimi arıyordum. Bir gün sahillerimin bir limanına demir attığımı zannederken kendi kalbime son kurşunu sıktığımın farkında değildim, artık kendi sularımda boğuluyordum.
Vay benim dağlara, taşlara, denizlere, göllere, kayalara haykıramayan yüreğim! Vay benim kendi okyanuslarında, çalkantılarında boğulan yüreğim! Son trenin kaçmasına artık üzülemezsin. Çünkü hayat son imzayı senin ölümünle attı.
FATİH ATAŞÇİ

Fatih Ataşçi
Kayıt Tarihi : 21.11.2015 13:16:00
Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Şiiri Değerlendir
Yorumunuz 5 dakika içinde sitede görüntülenecektir.
  • Muharrem Soyek
    Muharrem Soyek

    Aslında, doğmak için insanın kendi içine gömülmesi gerekir derler... Belki de hayat yeni bir doğuma imza atmıştır...

    Cevap Yaz
  • Mahmut Mücahit Özdemir
    Mahmut Mücahit Özdemir

    Hayli ilgi cekici,bir ic döküs,bir yürek yanmasinin hikayesi,bende ilgiyle soluksuz okudum..tebrikler bu anlamli,oldukca duygulu düz yazi calismasina..tebrikler degerli Sair Fatih beyefendiye...selam ve saygilarimla..

    Cevap Yaz
  • Meltem Ege
    Meltem Ege

    Vay benim dağlara, taşlara, denizlere, göllere, kayalara haykıramayan yüreğim! Vay benim kendi okyanuslarında, çalkantılarında boğulan yüreğim! Son trenin kaçmasına artık üzülemezsin. Çünkü hayat son imzayı senin ölümünle attı.

    benden de kocaman tebrikler....

    Cevap Yaz
  • Safet Kuramaz
    Safet Kuramaz

    çığlığın yalnızlığa son verdirir inşaallah... güzel bir yaz okudum... nicelerine!

    Cevap Yaz
  • Ozan Ali Aydın
    Ozan Ali Aydın

    harika bir anlatım ve sürükleyicilik kutlarım

    Cevap Yaz

TÜM YORUMLAR (9)

Fatih Ataşçi