(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer.
utanılacak bir şey değildir ağlamak,
yürekten süzülüp geliyorsa gözyaşı eğer…
belirsizliğe yelken açardı iri ela gözler zamanla,
öylesine derince bakmasalardı eğer…
1942 yılında Kadirli de doğdu. İ.Ü.Hukuk Fakültesini bitirdi. Kadirli ve İnegöl de Öğretmenlik, Hozat, Beşiri, Çekerek, İskilip, Eskipazar, Diğor, Karataş, Seyhan, Keşan ve Demirci’de Kaymakamlık, Adıyaman, Giresun, Edirne ve Bursa’da Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Halen, Bursa Barosuna kayıtlı Avukattır.
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!