(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
Karaçalılar gibi yardan bitme bir çocuk
Çarpık bacaklarıyla -ha düştü, ha düşecek-
Nasıl koşarsa ardından bir devin
O çapkın babamı ben öyle sevdim
Tunceli doğumlu.Erzincan Lisesi mezunu.Uzun yıllar İstanbul'da yaşadı.2003 yılında yerleştiği Mersinde zaman zaman yazdığı şiirleri MEŞYAD yayın organı MAKİ Dergisinde ve Berfin-bahar dergisinde yayınlandı.Ayrıca bazı sanat-edebiyat sitelerinde şiirleri yayınlanmaktadır.Henüz yayınlanmış kitabı bulunmamaktadır.




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!