Belirli bir güne ait istatistikleri incelemek için gün seçebilirsiniz
"İMKÂNSIZ DÜŞLER" ŞİİRİNİN İSTATİSTİKLERİ
(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
1
Maviye,
Maviye çalar gözlerin,
Yangın mavisine.
Rüzgarda asi,
Körsem,
Senden gayrısına yoksam,
Devamını Oku
Maviye çalar gözlerin,
Yangın mavisine.
Rüzgarda asi,
Körsem,
Senden gayrısına yoksam,




-
Ali Kaybal
Tüm YorumlarKusura bakmayın uzun zamandır sitelere giriş yapmamıştım.. Aşağıdaki mesajınıza geç ulaştım. Yoksa davetinize iştirak etmek isterdim.
Bunun için de özür dilerim.
Merhaba Hemşerim ;
Sizi gıyaben şiirsel olarak tanıyorum.
Keçiören Kırıkkaleliler Derneğinin mesajını size iletiyoru ...