Titreşim oluşumun haberi,
Tik taklar sürecin ahengi
Kuşku yok gelen o ki...!
Gül kokusundan belli.
Zerre çoğaldı kafeste,
Nefesle can buldu.
İlk kalp atışı hararetle
Kamu deryada yer tuttu.
Öncenin ve sonranın bağı
Temelden kuruldu.
Anda canı yandı
Bu ten kavruldu.
Yüklü bulutların taşıdığı
Yağmurla geldi ay yüzlü.
Bir gözü açık meraklı,
Zamana koşan iz sürücü.
O nur bebeğim...!
Sende erimekteyim.
Yay gerildi, ok ileri...!
İnsanlık için;
Bilime kilitlendi.
Kayıt Tarihi : 26.3.2013 14:27:00
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
![Yıldız](/Content/img/y_0.png)
© Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.
Anne olmak mucizeye şahit olmak gibidir. Anne ile bebeği arasında ki yaşam bağı; göbek kordonu doğumla beraber kesilse de duygu bağı nerede olursa olsun devam ederi hep yaşadım. Her yaşadığımda da bu muhteşemliği paylaşmak istedim. İşte bu dileğimi bu şiirle birazda olsa yerine getirme fırsatı bulmuş oldum. Ayrıca bebeğimizin oluşumunu analiz ettiğimiz anların; gelecekte çocuklarımızla olan iletişimimize olumlu katkılar sunacağına inanıyorum.
![Kadriye Danacı](https://www.antoloji.com/i/siir/2013/03/26/bebegim-311.jpg)
Bir bebek, geçmişle gelecek arasına kurulan tatlı bir bağ. Bir canın doğuşuna vesile olan anne, yüreğine verilen o koskoca sevgisiyle ihtimamla büyütür yavrusunu. Bundan daha güzel bir duygu yoktur.
Kutluyorum kaleminizi, anne yüreğinizi. Selam ve sevgilerimle.
Yağmurla geldi ay yüzlü.
Bir gözü açık meraklı,
Zamana koşan iz sürücü.
--Kadriye hanım şiirler ve şairler bu nedenle var bakın her sanat yada habere haber ve sanat katmak hoş değilken şiiri şiir katmak yada şiire şiir ile yanıt vermek ustalıkların en büyüğü , paylaşmanın en manalısı ,bu anlamlı şiirinizi ve sizi kutluyorum saygılar sunuyorum .
TÜM YORUMLAR (5)