(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
Sen altınsın ben tunç muyum?
Aynı vardan var olmuşuz
Sen gümüşsün ben saç mıyım?
Ne var ise sende bende
Kahramanmaraş Afşin ilçesine bağlı Emirilyas köyünde dünyaya geldim. İlk okul tahsilini köyümde orta ve lise tahsilini açıktan bitirerek mezun oldum. 07.03.2003 tarihinde İstanbul'a göç eyledim, hayatımı halen istanbulda sürdürmekteyim özel bir sektörde çalışmakta olup. Boş zamanlarımda, edebi veciz sözler, uyak tarzı şiirler yazmaktayım..
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!