Ayaklarım Kuma Değdi Şiiri - Nilgün Acar

Nilgün Acar
380

ŞİİR


3

TAKİPÇİ

Ayaklarım Kuma Değdi

AYAKLARIM KUMA DEĞDİ
Evet.Hayatımda ilk kez,benim de ayaklarım kuma ve denize değdi.Granmayat rumuzlu,İlhan ERMİŞ adlı arkadaşımın daveti üzerine,Alanyaya tatile gittim.Bir dizi sorun ve savaşımdan sonra gitmeyi başarabildim.Bunları sonra anlatırım.Bir arkadaşımla kısacık bir zamandan yararlanıp,sahile gittik.Ben tekerlekli sandalyemin kumda gitmeyeceğini sanıyordum.Kum çok inceydi.Arkadaşımın ve sahildeki bir gencin de yardımıyla,arabam çok zorlanmadan yürüdü kumda.Çok az ilerleyince,ayaklarım o yumuşacık,sıcacık kuma gömüldü.İnanılmaz güzellikte bir şok dalgası yaşadım.Soluğum kesildi sanki.Öylesine mutlu oldum ki…Bir fark edişin,tatmanın derin şaşkınlığıydı.O anları,asla unutamayacağım.Ve isyan ettim.İnsanların bunu hep yaşadıklarını ama ne kadar şanslı olduklarını bilmediklerini,fark etmediklerini düşündüm.Sözcükler yetersiz duygu ve düşüncelerimi tanımlaya.Denizin dibine dek indik.Dalgalar çarpıyordu ayaklarıma.Ve ben çocuklar gibi çığlıklar atarak,oynatıyordum ayaklarımı kumda.Arkadaşım bacaklarıma,kollarıma denizin suyunu döküyordu şişeyle.Zamanımız ve mayom yoktu yanımda.Yoksa kendimi bırakıverirdim Akdenizin kucağına.Ama bekle beni Akdeniz.Seneye,çok daha iyi koşullarda gelip,hiç ayrılmayacağım o sımsıcak sularından.SENİ ÇOOOK SEVİYORUM ALANYA.
Nilgün Acar 27.09.2007

Nilgün Acar
Kayıt Tarihi : 17.5.2008 17:56:00
Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Şiiri Değerlendir
Yorumunuz 5 dakika içinde sitede görüntülenecektir.
  • Gökmen Yılmaz Erdem
    Gökmen Yılmaz Erdem

    İnsanların bunu hep yaşadıklarını ama ne kadar şanslı olduklarını bilmediklerini,fark etmediklerini düşündüm.Sözcükler yetersiz duygu ve düşüncelerimi tanımlaya.Denizin dibine dek indik.Dalgalar çarpıyordu ayaklarıma.Ve ben çocuklar gibi çığlıklar atarak,oynatıyordum ayaklarımı kumda.Arkadaşım bacaklarıma,kollarıma denizin suyunu döküyordu şişeyle.Zamanımız ve mayom yoktu yanımda.Yoksa kendimi bırakıverirdim Akdenizin kucağına.

    Bu dalgaların verdiği esenlik, içimizi ısıtır bütün bütün...

    Hatırlanışı gerçekten harikulade ))

    Tam Puanımla

    Sevgiyle.

    Gökmen

    Cevap Yaz
  • Hüseyin Sığırtmaç
    Hüseyin Sığırtmaç

    Sadece Alanya olmasın Değerli Nilgün Hanım, Antalya'mızda güzeldir. Buyrun Sevgili Arkadaşım. Sene olmuş bile. Güzeldi. Tebrikler. Sevgi ve saygılar.

    Cevap Yaz
  • Osman Çiftçi
    Osman Çiftçi

    Çok güzel bir anı
    Tebrik ederim

    Cevap Yaz
  • Şerafettin Muş
    Şerafettin Muş

    ÖZETİ YÜREĞİNE YAZAN USTA KALMİ KUTLUYORUM SAYGILARIMLA

    Cevap Yaz
  • Osman Öcal
    Osman Öcal

    AYAKLARIN KUMA HASRET KALMASIN.TAM PUANLA SELAM VE DUA.

    Cevap Yaz

TÜM YORUMLAR (8)

Nilgün Acar