Annem doktor olsun derdi.
Babam için avukat yeterdi.
Kardeşlerim polisi severdi.
Arkadaşlarım manken olsun derdi.
Ben ise aşık oldum aşık...
Annem doktor olsun derdi.
Babam için avukat yeterdi.
Kardeşlerim polisi severdi.
Arkadaşlarım manken olsun derdi.
Ben ise aşık oldum aşık...
© Copyright Antoloji.Com 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Antoloji.Com'a aittir. Sitemizde yer alan şiirlerin telif hakları şairlerin kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Şu anda buradasınız:Aşk Şiiri - Yorumlar
5 Mart 2026 Perşembe - 10:28:32

İyiki Aşık olmuşsun, Aşık olmasan belki Şair olamıyacaktın ozaman bizde bu güzel şiirlerden mağrum kalacaktık, yüreğine sağlık
Keşke olmasaydın ve erteleseydin anne ve banyın dediğini olduktan sonra olsaydın ama ne mümkün bir anda kara bulut gibi çöküverir ve olanlar ondan sonra olur ve diğerleri biter olacağını olmuştur artık insan.dilinize yüreğinize sağlık.
Haşim Kalender.
bu kesin davulcudur -neyse- aşkın gözü'de kör değil mi
İyi bir şey olmamışsınız... Aşk şizi şair yapacak birde. Durmadan başkasının dertleriyle dertlen de dur... :-)))))
Bu şiir ile ilgili 4 tane yorum bulunmakta