Aral Saçına Dönen Emperyal Siyasi Oyunlar

Önder Karaçay
2829

ŞİİR


83

TAKİPÇİ

Aral Saçına Dönen Emperyal Siyasi Oyunlar

Arap saçı alengirli gizli işler çevirmek demek. Dincilik adı altında misyoner siyaset başka ne tür ifade edilebilir ki!

Sürekli aynı oyunlar. Yeni serv projesini tarihin çöplüğüne bu projenin yeni destekçilerinin tümünü göndermek gerekiyor ki sonsuza kadar bir daha bu tür bir niyet ortaya çıkmasın.

Bunun için mi vatanı araplara sattınız? Kurumları araplara sattınız. Arapları kimin kullandığını bilmiyoruz sanki. Dolaylı küresel soyguncular anlamına gelir.

Tarih zikzak çizen siyasete kalmadı.

Dün siyasi parti lideri ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı yetkisini temsil eden ittifak temsil diyor ki; araplar bizi sırtımızdan hiç vurmadı. Bu yalan bir bilgiymiş.

Siyaset yalanın kendisi değilmiş gibi.

Cumhurbaşkanı gibi bir makamı tek yetki ile Türk ulusundan gizli niyeti için siyasete alet edenler işte böyle tarih önünde tarih olurlar.

Bunu söylemek Osmanlı torunuyuz iddiası ile ters düşmez mi?

Dertleri ne Osmanlı ne Türk ulusudur.

On Kasım günü Atatürk'e karşı konuşması da ayrı bir yan çizme değil mi?

Suriye'de laikliğe aykırı bir mezhepçi bölücülük yaparak bozgunculuğun parçası olacaksınız, sonra bunu meşru hale getirmek için de araplar bizim dostumuz diyeceksiniz.

Arap misyoner kültür dini Yavuz Sultan Selim halifeliği İstanbul'a getirdiği günden bugüne Anadolu ve bu coğrafyada kan durmuyor.

Muaviye de şam valisi olduğu günden bugüne bizans rejimi bu topraklarda hak iddia ediyor.

Lawrence ile arapsaçı oyununu unutmuş olmalı Cumhurbaşkanı.

Unutmamış olduğunu herkes biliyor.

Bop eşbaşkanı olmak için Türk ulusunun bilgisi dışında bu tür mezhepçi bir anlayış ile komşunun evini canını yakar sonrada ensar vb safsata ile ipe un sererseniz, özelleştirme talanı ile size emir verenlerin kum torbasına döndüren taviz yetkisi olursanız karşınızda tarihi ve o tarihi yazan Türk ulusunu bulursunuz.

Öyleyse Türk ulusunun damarına basacak bu kışkırtma ifadeyi neden kullanıyor?

Çünkü yüz yıl önce araplar İngilizler ile birlikte olup bizi sırtımızdan vurdular.

Bugün ise Amerika ile birlikte bizi sırtımızdan vurmak istiyorlar.

Amerika araplara f35 veriyor!

Biz ortağı olduğumuz ve parasını verdiğimiz silahı alamıyoruz.

Filistin soykırımcı yapı ile iş tutan Yunanistan f35 alıyor.

Keşke yunan kazansa diyen bir anlayıştan başka ne beklenebilir?

Suriye'nin sünni mezhepçi bir anlayış ile Suriye arap cumhuriyeti adı altında Amerikan çıkarlarına hizmet eden bir yapıya kavuştu.

Asala terör örgütü aynı çekiş güç gibi Amerikan silahları ile Suriye'nin kuzeyinde bu mezhepçi yapı ile bu anlayışa hizmet adına bize karşı bir tehdit büyütülüyor.

Filistin soykırımcı yapı ile Azerbaycan ve Kıbrıs arasında işbirliği de tam böyle bir zamanda gündeme geliyor.

Agop anlayışı bebek katili teröristi muhatap alınması gerektiğini ifade edenlerin derdi ne?

İngiliz tefecilere hizmet eden bir tek yetkiyi yeniden iktidar yapmak olmasın.

İbb belediye başkanı ile aynı düşüncelere sahip çünkü.

Kim var bu fikrin arkasında?

Bilderberg cemaati derin devlet yapısı ve chathaume house derin devlet yapısı sponsoru holding koç holding.

Şaşırdık mı?

Yıllardır bu gizli cemaat toplantılarına siyasetçi, işadamı ve gazetecileri kim tayin ediyordu?

Mustafa Koç!

Şimdi Ömer Koç işlerini İngiltere den yürüterek devam ediyor.

Spora el atarak fanatizm ile algı değiştirmeyi başaramayanlar çıksın arkadan iş çevirmek yerine ırkçı milliyetçi bölücülük yapan partide siyaset yapsınlar olsun bitsin.

1950'den bugüne kanlı soyguncu darbeler ile ultra zengin olup Atatürk ile aldatıp bu tür kirli işlere bulaşmış olmanın bir bedeli olmayacak mı?

Bebek katili terörist kurtarsın şimdi sizi.

Fransa'da Türk Mevsimi düzenlemeye kalkan deaş terör örgütünü konuşmak görüşmek Mustafa Koç'un işimi?

Bunun hesabını 2001 kur vurgunu yapmanın hesabını darbeci general Kenan Evren'e emrindeyim desteğinin hesabı olmayacak mı?

Meclis başkanı daha düne kadar harun karun siyaseti ile eleştiri yaptığı yere bugün hukuksuz bir şekilde birilerini toplayarak Türk ulusunun bilgisi dışında bir dayatmayı yönetiyor.

Milli güvenlik kurulu karar versin dedi, küçük ortak ırkçı milliyetçi bölücülük tek başına giderim dedi sanki kendisini tutan var. Hadi gitte görsün Türk ulusu. Cumhurbaşkanı ise oylama ile sonucun oy artışı ve kaybını ölçecek.

Dertleri bu değil.

Dertleri Cumhurbaşkanı bu masayı devirerek Türk ulusu karşısında ikinci açılım kahramanı çıkar mıyım hesabı yapıyor. Türk ulusu bunu yer mi?

Devleti bebek katili bir teröristin muhatabı yapmak nasıl anılır.

Devlet adına bu teröriste gidenler Damat Ferid durumuna düşer. Heyeti Nasiha gibi.

Arapsaçı oyununun bir parçası olanlar tarih bilmedikleri için heyeti nasiha nedir onu da bilmezler.

Buraya giden Türk ulusu karşısında göreceği muamele bellidir.

Sultan Mahvettin olmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Her konuda beni haklı çıkarmak gibi yaşamın yaşattığını yaşarsınız görevi gereğini yaptırıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi mi onlar İngiliz emperyalizmi adına yetki istemeye yine aynı yere hizmet adına Türk ulusunun aleyhine siyasette ısrar ediyorlar.

Siyaset neden iflas etti?

Mustafa Kemal Atatürk'e olan güven %90'a çıktı.

İşte bu sonuç devrimin Türk ulusu ne derse o olur dedirtiyor.

Atatürk bilimin, tarihin, kültürün, birikimin, Anadolu ve Trakya'nın birlik beraberlik ve bütünlüğü koruyan ahlakın adıdır.

Türkiye Cumhuriyeti devleti yurttaşı olan herkes ırkı ve mezhebi ne olursa olsun yeter ki sermaye ve siyasetin emperyalizmin yararına oyunlarına alet olmayan herkes eşittir.

Irkçı ve mezhepçi bölücülük sermaye ve siyasetin misyoner görevi Türk ulusunun bilgisi dışında aldatmak adına dayattığı bir ihanettir.

Hadi gidin şimdi bakalım bebek katili teröristi ziyarete görelim sizi sonra insan içine çıkabilecek misiniz?

Verdiğiniz oy oyunu bozmuyor ise yeni bir oyuna geliyorsun demektir.

Yurttaş hukuku ve ahlakının devrim yapma ihtiyacını doğuran sebep emperyal misyoner hizmetçi siyasetin tümüdür.

Misyoner niyetler vatana ve ulusa karşı ihanet konusunda yumuşak karınları dolayısıyla tavizi dayatan bir öz güven patlaması yaşıyor uyanış sonucu bilinç patlaması yaşayacak Türk ulusu karşısında.

▪️Önder Karaçay ▪️

Önder Karaçay
Kayıt Tarihi : 20.11.2025 10:50:00
Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Şiiri Değerlendir
Hikayesi:


▪️♾️ TÜRK ♾️▪️

Yorumunuz 5 dakika içinde sitede görüntülenecektir.

Bu şiire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!