Sen
Şimdi şöyle gelsen
Koysan ellerini dizlerime
Hataydı yaptıklarım,
Hayat yaptırdı.
Desen
Suratında görsem pişmanlığını, bulut ardından pofurdayan güneş gibi
Neden halâ gelmedi, yoksa
Saati mi şaşırdı bu hıyar?
Gerçi hiç saati olmadı ama
En azından birine sorar.
Cebimde bir lira desen yok,
Devamını Oku
Saati mi şaşırdı bu hıyar?
Gerçi hiç saati olmadı ama
En azından birine sorar.
Cebimde bir lira desen yok,
Muhakkak ki bu ssrzenisin altında bir takım olaylar yatıyordur. Kimse isteyerek yanlışı seçmez itilir. İşte tam burda merhanet girmeli olaya battığı çamurdan çıkması için el uzatılmalı yoksa farkında olmadan soldurdugumuz çiçeklere bir yenisini eklemiş oluruz.
Şiire gelince beni ne anlattığında. Çok nasıl anlattığı ilgilendirirki buyönü ile hoş bir şiir. Açık yüreklilikle icinizdekikeri dışarı vurma cesaretini gösterdiğiniz içinde ayrıca kutlarım.
Katıldığım tek cümle haddiniz olmayan şeyler yazdığınızı kabul ettiğiniz cümle oldu :) herkes inançlı değil, herkesin ailesi ile ilişkileri sizinki gibi değil, olmak zorunda hiç değil.Şiiri beğenmediğinizi söyleyebilirsiniz, ama şiiri yazmamdaki sebepleri irdeleyemezsiniz.Tebliğ onca insan arasından size kalmadı, iyi günler.
Bu şiir ile ilgili 2 tane yorum bulunmakta