İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
3
Masaya anahtarlarını koydu
Bakır kâseye çiçekleri koydu
Sütünü yumurtasını koydu
Pencereden gelen ışığı koydu
Bisiklet sesini çıkrık sesini
Alişer AVCI, 10 Kasım 1973’te Mardin’in Kızıltepe ilçesinde annesinin beşinci babasının onuncu çocuğu olarak doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kızıltepe’de tamamladı. 1998 yılında Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Bölümünden olsa mezun oldu.




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!