(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
1
-
1
-
1
-
2
Kimimiz Ahmet Efendi;
Ya Ahmet Ağayla Ahmet Beyfendi?
Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi 1985 Tarih bölümü mezunuyum. Dijital mecralarda (Facebook, X, Instagram'da) şiir, gözlem ve doğa fotoğrafları paylaşımı yapıyorum. Şiirlerimde ve dijital mecralarda "Garip Yörük" mahlasını kullanıyorum. Mottom:"Sadece insan"




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!