(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
bir güvercin uçurup kıtalar arasından
çağırdın beni
geçerek birer birer sürgün kanyonlarını
derbeder koşup geldim ışıldayan tahtına
yarım koyup bir bardak kurşun rengi çayımı
1974 Adıyaman doğumluyum,Dicle üniversitesi fizik öğretmenliği mezunuyum.halen Adıyaman'da ilköğretim okulunda fen bilgisi öğretmeni olarak çalışmaktayım.Evli ve ismet asım adında çok şeker bir oğlum var.Şiiri ve özellikle düz yazı yazmayı çok seviyorum
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!