-***3-4 Ekim 2009 Erciyes Şiir Grubu Kay ...

Süleyman Karacabey
327

ŞİİR


6

TAKİPÇİ

-***3-4 Ekim 2009 Erciyes Şiir Grubu Kayseri Etkinliği

3-4 EKİM 2009 ERCİYES ŞİİR GRUBU KAYSERİ ETKİNLİĞİNİN ARDINDAN

Erciyes şiir gurubu olarak kuruluşumuzun haklı onur ve gururunu 3-4 Ekim günlerinde Sayın Vali yardımcımızın,İl Kültür Müdürümüz Sayın Necmettin KURT ile Belediye Başkanı temsilcilerimiz-inde katılımlarıyla Anadolumuzun güzel kenti kayserimizde bir birinden değerli şair ve yazar dostlarımızında birlikteliği ile kutlamış bulunuyoruz.Kurulduğumuz günden bu yana Şiir ve edebiyat adına ilkeli seviyeli ve edebi değere sahip eserlerin paylaşılmasına özen göstermekle birlikte verilen çeşitli bilgilerle deşairlerimiz-in bilgi dağarcıklarına katkı sağlamaya çalışmaktayız.
Amacımız Türk Şiirine katkıda bulunmak,Edebiyat adına faaliyette bulunan emek veren yazar ve şairlerimize de gurubumuz aracılığı ile bir nebze katkıda bulunmaktır.
Elbette bütün bu gelişme süresince de dikkat ettiğimiz diğer bir husus ise erdemli faziletli ve edep sahibi insanlarla da kalıcı seviyeli dostluklar kurmakta başlıca amaçlarımızdandır.Bu vesile ile çok sayıda kimselerle tanışılmış reel olarak dostluklar sağlanmış ve güzel dostluklar kurulmuştur.
Dostlarımızla dolu dolu iki gün yaşamanın kıvancı ve mutluluğu halen devam etmektedir.Her bir dostun yüzünde beliren mutluluk ve memnuniyet organize sorumlusu olarak şahsımı ve diğer yönetici dostlarım İsmail Adil ŞAHİN ve Seyit KILIÇ ile Grup kurucumuz Sergül VURAL’ı memnun etmiş ve sevindirmiştir.Hiç bir dakikasının boş geçmediği bu güzel birliktelik hiçbir yorgunluk vermediği gibi aksine teşvik etmiş ve gelecek için ümit ve enerji vermiştir.
Edebiyat ve şiir yolculuğunda tanıdığımız ve birbirinden değerli dostlarımızı İl kültür müdürlüğü ile işbirliği yapılarak Erciyes Şiir Gurubu olarak 3-4 Ekim 2009 (Cumartesi ve Pazar) ilimizde misafir etmekten, ağırlamaktan ve sizlerle dolu dolu iki gün yaşamaktan onur ve mutluluk duyduğumuzu belirtmek ister bu önemli günümüzde sizi de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim.

Yapılan bu etkinliğimize ait proğram ve katılımcı listemiz aşağıda belirtilmiş olup isimlerini unutarak yazmadığım gönül dostlarımdan özür diler selam ve saygılarımı belirtirim.

Süleyman KARACABEY
Gurup Yöneticisi
Organize sorumlusu.

Tarih:3 Ekim 2009
Yer:İl Kültür Müdürlüğü Salonu /KAYSERİ
Saat:13.30


PROĞRAM

3 Ekim 2009 Cumartesi

saat: 11.00 Karşlama ve Turzm ve Otelcilik uygulama otelinde toplanma.
12.00 Öğle yemeği (ovrdür menü)
13.00 Kültür Müdürlüğüne hareket
13.30 Saygı duruşu ve istiklal Marşı
- Açılış konuşmaları
13.45-Dr. Bekir Oğuz BAŞARAN ın Edebiyat ve Şiir ile ilgili konuşmaları
- Sponsorlara Plaket verilmesi
- TSM dinletisi
- Şiirlerin sunulması
18-Serbest zaman
19.00 Akşam yemeğine geçiş
19.00 serbest zaman ve Tarihi Talas Okutan konağında şiir sunumu

23- İstirahat etme

4 Ekim 2009 Pazar

8.30 Kahvaltı
9.15 Şehirin tarihi ve turistik yerlerine gezi
11.0 Erciyese gidiş
12.00-Erciyeste şiirlerin sunumu
13.00 Öğle yemeği
serbest zaman ve sohbet
15.30 Kapanış ve uğurlama.

KATILIMCI ŞAİR VE YAZAR DOSTLARIMIZ
1-Süleyman KARACABEY KAYSERİ
2-Mehmet Nuri PARMAKSIZ ANKARA
3-İsmet Bora Binatlı ANKARA
4-Sergül VURAL ve Eşi KAYSERİ
5-Sevim YAKICI ve Kızı BURSA
6-Murat DUMAN ve Kızı ANKARA
7-Hünkar DAĞLI ANKARA
8-İsmail Adil ŞAHİN KAYSERİ
9-Ömer CELEP AMASYA
10-Mustafa AYVALI AMASYA
11-Bekir Oğuz BAŞARAN KAYSERİ
12-Doç.Dr.Bayram DURBİLMEZ KAYSERİ
13-Dr.Mesut ÖZBEK KAYSERİ
14-Filiz KILINÇ ANKARA
15-Zübeyde GÖKBULUT ve Eşi KIRŞEHİR
16-Mustafa CEYLAN ANTALYA
17-Neşe DİLDAR İSTANBUL
18-Ünal KAR TOKAT
19 Duran TAMER KAYSERİ
20-Mustafa Ferit YILDIZ KAYSERİ
21-Ozan Didari-Pakize ALTAN ANKARA
22-Mehmet NACAR KİLİS
23-Süreyya KAYA ve Kızı BURSA
24-Züleyha Özbay BİLGİÇ KÜTAHYA
25-Ayşe PASLANMAZ NEVŞEHİR
26-Seyit KILIÇ KAYSERİ
27-Deniz Dengiz ŞİMŞEK KAYSERİ
28-Emel DEMİREZEN KAYSERİ
29-Mustafa EROL TOKAT
30-Cahide ULAŞ TEKİRDAĞ
31-Muhsin AKTAŞ BURSA
32-İbrahim İMER ANKARA
33-Gülten ERTÜRK ANKARA
34-Şemsettin DERVİŞOĞLU ADIYAMAN
35-Nilüfer AKBAY ANKARA
36-Ferhat ASLAN KAYSERİ
37-Osman TÜRKASLAN KAYSERİ
38-Hikmet Saadet ÇAKICI KAYSERİ
39-Ali Rıza Navruz KAYSERİ
40-Muzaffer ÇALIŞKAN ve eşi ADANA
41-Mahmut Çetin ZORBA HATAY
42-İsmail TUNç ANKARA
43-Vedat FİDANBOY ANKARA
44-Vedat Ali TOK KAYSERİ
45-Şeyhmus ÇİÇEK KAYSERİ
46-Sabit İNCE KAYSERİ
47-Ömer ÇOLAKOĞLU KAYSERİ
48-İbrahim ŞAHİN KAYSERİ
49-Ümit Fehmi SORGUNLU KAYSERİ
50-Hüseyin Kemal TÜRKMEN KAYSERİ
51-İnrahim MUCUK KAYSERİ
52-Halit DOĞAN KAYSERİ KAYSERİ
53-AŞIK FİRKATİ KAYSERİ
54-Mustafa BURHANİYELİ KAYSERİ
55-Ahmet YILMAZ KAYSERİ
56-Pınar KOÇ KAYSERİ
57-Arzu YANAR KAYSERİ
58-Öngün YILDIRIM KAYSERİ
59-Ali PEKER KAYSERİ
60-Mehmet KAŞLI KAYSERİ

-son-

Süleyman Karacabey
Kayıt Tarihi : 7.10.2009 22:27:00
Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Şiiri Değerlendir
Yorumunuz 5 dakika içinde sitede görüntülenecektir.
  • Ahmet Sargın
    Ahmet Sargın

    Süleyman Bey etkinliğinizi göremedik ama kutluyoruz. Yozgat tan selamlarımla

    Cevap Yaz
  • Asuman Soydan Atasayar
    Asuman Soydan Atasayar

    sizi ve katılımcı dostlarımı içtenlikle kutluyorum..çok seviyeli ve zevkli geçtiğini bazı dostlarımdanda duydum.aranızda bulunamadığım için üzülsem bile kültür ve sanat adına çok sevindim..tekrar tebrik ediyor nice tekrarlarının nasip olmasını diliyorum..selam ve saygılarımla.

    Cevap Yaz
  • Burhanettin Akdağ
    Burhanettin Akdağ

    Sevgili Süleyman'ım,

    Tıpkı Haziran sonunda yapılan Çamlıdere etkinliğinde Ali Rıza Atasoy hocamda olduğu gibi bu güzide (sözünü aylar önceden sana verdiğim) etkinliğe de mücbir sebeplerden dolayı çok istememe rağmen katılamadım. Yukarıda isimlerini zikrettiğin değerli şair dostların büyük bir kısmını şahsen tanıyan birisi olarak zaten tek tesellim dostlarımın bir arada olmalarıdır.

    Kaldı ki bu sene hem de udumla davet edilmiş olmakla, hatta cumartesi sabahı tekrar son bir ümitle yolda olduğum düşüncesiyle beni araman gerçekten de dostluk adına büyük incelikti sevgili kardeşim. Yine tek tesellim şahsın vasıtasıyla bütün dostlarıma canlı olarak selam ve sevgilerimi İstanbul'dan göndermek olmuştur.

    İnşallah başka etkinlikleri vesile ederek görüşebilmemiz nasip ve kısmet olur.

    Sana ve senin şahsında Sergül hanımefendiye sonsuz selam ve saygılarımı gönderiyorum.

    Sevgiyle.

    Burhanettin Akdağ

    Cevap Yaz
  • Zübeyde Gökbulut
    Zübeyde Gökbulut

    Emeği geçen herkese başta SÜLEYMAN KARACABEY olmak üzere, grubumuzun yöneticisi Sevgili SERGÜL VURAL ve Değerli eşi MEVLÜT VURAL kardeşimize, ve etkinlik süresince onlardan desteğini esirgemeyen tüm kuruluşlara, bildiğimiz bilmediğimiz cümle canlara sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.
    KAYSERİ'ye SELÂM OLSUN

    - KAYSERİ -

    Bir mekân ki dayamış sırtını ulu dağa
    Gücü bendini aşmış damga vuruyor çağa.

    Örnek olsun cihana hem azmi, hem zaferi
    Kim görmezden gelir ki böyle bir muzafferi

    Çalışmak ve üretmek düstur olmuş her cana
    İş kişinin aynası düşülür mü hicrana

    Misafir oldum dört yıl, aldım mis havasını,
    Ekmek yedim, su içtim,korurum davasını.

    Erciyes karşımızda nazlı nazlı dururdu,
    Herşey güzeldi amma sıla derdi vururdu.

    Otuz dört yıl önce de yine böyle güzeldi.
    Devlete yük olmayan,örnek olan tek ildi.

    Daha da güçlenecek gösteriyor son durum,
    Hakk çalışana verir,gerekmez başka yorum.

    Zübeyde Gökbulut
    2009 - Kırşehir

    Cevap Yaz
  • Esel Arslan
    Esel Arslan

    Sevgili dost,
    Dostlarla bu güzelliği paylaşmak çok büyük keyif olacaktı, telefonda da belirttiğim gibi mazeretim nedeniyle katılamadım, katılan tüm şair arkadaşları tebrik ediyor gönülden sevgi ve selamlarımı iletiyorum.
    Süleyman şairim, nice etkinliklerde birlikte olabilmek dileğiyle emeklerin için sağol, varol can kardeşim.

    Cevap Yaz

TÜM YORUMLAR (8)

Süleyman Karacabey