0396 - DAYAk Şiiri - Yorumlar

Onur Bilge
1710

ŞİİR


43

TAKİPÇİ

Onur BİLGE

Bu akşam yine dersten çıkınca kantinde toplandık. Tam altı saat aralıksız derse girmiştik, oldukça yorgunduk. Kahvelerimiz geldi, tatlı bir sohbete koyulduk.

Hasan’la Serap, hemen kapının önünde, soldaki masada oturuyorlardı. Biz kantine gelirken hararetli hararetli konuşuyorlardı. Çevrenin farkında bile değillerdi. Kendi âlemlerine dalmışlardı. Yanlarından geçtik, tanıdığımız halde selam vermedik. Çünkü çok gergindiler. Selam falan alacak durumda değillerdi. Alçak sesle tartışıp duruyorlardı.

Benim görüş alanımdaydılar. Meraklı bir yaradılışım olduğundan sezdirmemeye çalışarak onları izlemekten kendimi alamadım. Bu çift, okulun maskotlarındandı. Hiç yalnız gezmezlerdi. Onları hep yan yana, kol kola veya birbirlerine sarılmış halde görürdük. Bu akşamki halleri, alışık olmadığımız bir durumdu. Onların tartışmalarına ilk defa şahit oluyordum.

Tamamını Oku
  • Mustafa Yaralı
    Mustafa Yaralı 15.04.2007 - 22:36

    Eren ile tanıştım
    Tasavvufa çalıştım
    Yalnızlığa alıştım
    Ben sensiz de yaşarım.

    Cevap Yaz

Bu şiir ile ilgili 1 tane yorum bulunmakta