Şiir baştan sona,bir bütün. anlatım güzel.duygu yogunlugu çok güzel işlenmiş.okurken zevkaldım .kutluyorum bu usta kalemini ve o güzel yüreğini.Saygılarımı sunuyorum.EROL SAGUN:
GENE GÜZEL DUYGU SELİ BİR ESER ANLATILMAK İSTENE ANLATILMIŞ.GÜZEL BİR USLUBUNUZ VAR .KUTLUYORUM. SAYGILARIMI SUNUYORUM.KALEMİNİZ DAİM OLSUN. EROL SAGUN.
ÇOK ÇOK BEĞEN DİM BU KISA FAKAT ANLAMLI VE DUĞULU ESERİNİ.KUTLUYORUM SİZİ VE USTA KALEMİNİZİ VE O GÜZEL SAMİMİ YÜREĞİNİZİ .KALEMİN DAİM OLSUN. SAYGILARIMLA. EROL SAGUN.
O GİTTİKTEN SONRA KENDİNE İYİ BAK DESE NE OLUR DEMESE NEOLUR.ARKDA KOSKAC BİR VİRANELİK. BIRAKTIKDAN SONRA...BEN AYRILIKLAR YAŞANMASIN DİYORUM.GÜZEL BİR ŞİİR Dİ. KUTLUYORUM.SAYGILARIMLA. EROL SAGUNN.
ÖNCE KIRKINCI YAŞ YIILINIZI KUTLUYOR,KUZEY ALMANYADAN KUCAK DOLUSU GÜLLER YOLLUYORUM. NİCE SIHHATLİ,YUVANIZDA MUTLU YILLAR GEÇİRMENİZİ DİLERİM CENABI ALLLAHTAN. ŞİİRİNİZ ÇOK İÇTEN SAMİMİ VE DUYGUSAL .O GÜZEL YÜREĞİNİZİ VE KALEMİNİZİ KUTLUYORUM.SAYGILARIMLA.EROL SAGUN.
Hayel güzeldir hayal etmekte zaman zaman güzeldir .Hayelerle şiir yazmakda.Güzel bir eser çıkmış ortaya.Kutluyorum.o güzel yüreğini ve seni.Saygılarımla. EROL SAGUN
Hassas dugusal güzel bir aydan küllüce şiiriydi .kalemin dert görmesin.yüreğine saglık.Kutluyorum usta kaleminide o güzel yüreğini de.Saygılrımla.EROL SAGUN:
Üzerimde Kararan Gök
Dilek Uluocak
19.01.2008 - 21:49Şiir baştan sona,bir bütün. anlatım güzel.duygu yogunlugu çok güzel işlenmiş.okurken zevkaldım .kutluyorum bu usta kalemini ve o güzel yüreğini.Saygılarımı sunuyorum.EROL SAGUN:
Zülüflerin Asar Gözlerin Vurur
Cebbar Korkmaz
19.01.2008 - 21:44Bir şair sevdiğine ancak bu kadar güzel seslenebilir.o güzel yüregini kutluyor ,usta kalemin daim olsun diyorum.Sayygılarımı sunuyorum.EROL SAGUN.
Kan ile kurbanla tül ile turbanla işim yok benim
Halil Çimen
19.01.2008 - 21:38Hocam,günün konularına binaen kalemin konuşmuş gene .kutluyorum sizi o güzel yüreğini
kalemin daim olsun. saygılarımla.EROL SAGUN
Ben çocuğum! !
Selma Güneş
19.01.2008 - 17:56EVET BİZİ BU GÜZEL ESRİNİZLE ÇOCUKLUK YILLARIMIZA GÖTÜRDÜNÜZ.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SAYGILARIMLA .KALEMİNİZ DAİM OLSUN. EROL SAGUN.
Özlüyorum Seni
Şehmus Kartal
19.01.2008 - 17:49KUTLUYORUM SİZİ BU GÜZEL ESRİNİZ VE PAYLAŞIMINIZ İÇİN SAYGILARIMI SUNUYORUM.EROL SAGUN.
Giderim
Afet Ergü
19.01.2008 - 17:41GENE GÜZEL DUYGU SELİ BİR ESER
ANLATILMAK İSTENE ANLATILMIŞ.GÜZEL BİR USLUBUNUZ VAR .KUTLUYORUM. SAYGILARIMI SUNUYORUM.KALEMİNİZ DAİM OLSUN. EROL SAGUN.
Yorgun Savaşçı
Ferah Yılmaz
19.01.2008 - 02:31ÇOK ÇOK BEĞEN DİM BU KISA FAKAT ANLAMLI VE DUĞULU ESERİNİ.KUTLUYORUM SİZİ VE USTA KALEMİNİZİ VE O GÜZEL SAMİMİ YÜREĞİNİZİ .KALEMİN DAİM OLSUN. SAYGILARIMLA. EROL SAGUN.
Atam İle Hasbihal
İhsan Ertem
19.01.2008 - 02:28KUTLUYORUM BU ŞİİRİ YAZAN YÜREGİ.SAYGILARIMLA. EROL SAGUN.
Gönlüme mektuplar-3
Mehmet Göden
18.01.2008 - 20:33Zaman zaman, leyla oldun,
Çölde gezen, mecnun oldun,
Hanği derde, deva buldun,
Neydi derdin ,zorun gönül.......EROL SAGUN.
Bu güzel eserini bir dörtlükle katıldım kabul buyurursanız..laeminiz ve yüreğinize sağlık.saygılarımla.EROL SAGUN.
Melankoli
Raşit Gürcan
18.01.2008 - 18:48Duygu seli ben dini aşmış.Kuzey almanyaya kadar geldi.Ben bile önüne set çekemedim. kutluyorum üstadım. saygılar. EROL SAGUN.
Yüreğimle yollarında
Mehmet Yaşar Genç
18.01.2008 - 18:21Tutkulu bir sevdayı çok güzel bir anlatım tarzıyla,o usta kalemin çoşkulu yürğinle satırlara dökmüşsün üstadım. kutlyorum. Saygılarımla. EROL SAGUN:
Kapına Gül Bıraktım - Nuriye Dündar – Âlimoğlu
Şakir Alimoğlu
18.01.2008 - 12:37GÜZEL BİR ESER.GÖNÜL DOSTLARININ KATKILARIYLA DAHADA BİR GÜZEL OLMUŞ .KUTLUYORUM SİZİ.EROL SAGUN.
Mektupların
İbrahim İmer
18.01.2008 - 12:32O GİTTİKTEN SONRA KENDİNE İYİ BAK DESE NE OLUR DEMESE NEOLUR.ARKDA KOSKAC BİR VİRANELİK. BIRAKTIKDAN SONRA...BEN AYRILIKLAR YAŞANMASIN DİYORUM.GÜZEL BİR ŞİİR Dİ. KUTLUYORUM.SAYGILARIMLA. EROL SAGUNN.
Ben,İtler,Polisler
Ahmet Daş
18.01.2008 - 00:38Güzel bir şiir kutlarım can dost paylaşımın içinde tşk.ler. kalemin daim olsun.EROL SAGUN:
Başkalaşım ve Haz
Salim Kanat
18.01.2008 - 00:35Hayat felsefenize hayranım üstdadım. gene güzel bir eser meydana getirmişsiniz. sizi canı gönülde kutlarım. Saygılarımla. erol sagun.
Yıkanır mı?
Mehmet Çoban
18.01.2008 - 00:32GÜZEL ,DUYARLI BİR YAKLAŞIM .KUTLUYORUM BU YÜEREĞİ VE USTA KALEMİ. SAYGILAR HOCAM.EROL SAGUN.
Gürleyen duman
İbrahim Yılmaz
18.01.2008 - 00:28YÜREĞİNİZDEN DÖKÜLEN BU SATIRLAR HERŞEYİ ÇOK GÜZEL ANLATMIŞ KUTLUYORUM SİZİ.SAYGILARIMLA. EROL SAGUN.
Ne sen o eski sen...
Selma Güneş
18.01.2008 - 00:22SEVĞİLİYE HİÇ KİMSE SEVDASINI BU KADAR SADE VE GÜZEL ANLATAMAZ DIYORUM BEN. KUTLUYORUM BU USTA KALEMİDE O GÜZEL YÜREĞİDE.SAYGILARIMLA. EROL SAGUN.
Kırk Yaprak
Afet Ergü
18.01.2008 - 00:19ÖNCE KIRKINCI YAŞ YIILINIZI KUTLUYOR,KUZEY ALMANYADAN KUCAK DOLUSU GÜLLER YOLLUYORUM. NİCE SIHHATLİ,YUVANIZDA MUTLU YILLAR GEÇİRMENİZİ DİLERİM CENABI ALLLAHTAN. ŞİİRİNİZ ÇOK İÇTEN SAMİMİ VE DUYGUSAL .O GÜZEL YÜREĞİNİZİ VE KALEMİNİZİ KUTLUYORUM.SAYGILARIMLA.EROL SAGUN.
Suskun Yakarışlar...
Fatima Humeyra Kavak
18.01.2008 - 00:13USTACA ,EMEK VERİLEREK YAZILMIŞ BU GÜZEL ESERİ YAZAN YÜREĞİ,BÜTÜN KALBİMLE CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.KALEMİN DAİM OLSUN.GÜL YÜREKLİ DOST.sAYGILARIMLA.erol sagun.
- Bebeğimle Bebek'te
Şükrü Topallar
17.01.2008 - 13:55Hayel güzeldir hayal etmekte zaman zaman güzeldir .Hayelerle şiir yazmakda.Güzel bir eser çıkmış ortaya.Kutluyorum.o güzel yüreğini ve seni.Saygılarımla. EROL SAGUN
İZLeR..
Neşer Selman
17.01.2008 - 13:50Güzel bir anlatım kutluyorum üstadım.Saygılarımla. EROL SAGUN:
Halbuki
Sinem Akdogan
17.01.2008 - 13:48Bu günü anımsatan çok güzel bir anlatım. kutluyorum kaleminizi ve yüreğinizi.SAygılarımla. EROL SAGUN
Ağaç Ağlayarak
Aydan Küllüce
17.01.2008 - 13:45Hassas dugusal güzel bir aydan küllüce şiiriydi .kalemin dert görmesin.yüreğine saglık.Kutluyorum usta kaleminide o güzel yüreğini de.Saygılrımla.EROL SAGUN:
Toplam 3893 mesaj bulundu